Parking Challenge 3D

A Parking Challenge 3D android játékban parkolni kell különböző autókkal. A játék nézete 3D-s és így a grafikája is egész jó lett. Irányítását kicsit szokni kell, de később már egész jól fogjuk tudni kezelni. Jobb alsó sarokban van a gázpedál és a fék is, amely egyben a tolatást is vezérli. Bal alsó sarokban pedig a kormány található, amin balra-jobbra lévő csúszkával tudjuk beállítani, hogy mégis mennyire kanyarodjunk. Minden pályán vannak akadályok amiket ki kell kerülni, mert ha valamelyiknek háromszor nekimegyünk, akkor kezdhetjük elölről a pályát. A játékban a pályák egyre nehezebbek, így pl az autók is változnak, mert míg az elején egy kis személyautónk van, később már furgonnal vagy épp egy busszal kell megoldani a feladatot.

Letöltés: Parking Challenge 3D – Google Play

Keresd a további Android játékokat, a mobil játékok blogon, ahol gyakran olvashatsz újabb mobilos játékról.

Raging Thunder 2

A többi itt lévő autós játékhoz hasonlóan ezt is ingyen lehet letölteni a Google Play oldalról, igaz ennek a játéknak van fizetős verziója is, így aki akarja azt is kipróbálhatja. A Raging Thunder 2 egy nagyon jó autóversenyes játék, amiben többféle autó és sokféle különböző pálya van, így mehetünk hegyen, havas pályán, sima terepen, utcai pályán is. A játékban sokféle módban lehet menni, mint pl sima verseny, időfutam vagy épp bajnokság. Ami nagy újdonság sok hasonló játékhoz képest, hogy van multiplayer mód is! Aki még nm játszott ilyesmi játékkal annak kissé szokatlan lehet az irányítás, mert az autót a telefon mozgatásával tudjuk irányítani. Az autós játékban van van két gomb is, a fék a bal alsóban és jobb oldalon a boost gomb, amitől rövid ideig sokkal gyorsabban megy az autó.

Letöltés: Raging Thunder 2 – Google Play

Asphalt 5

Az Ashalt 5 a Gameloft játékfejlesztő cég nagyon jó kis játéka lett és anno a megjelenés idején még fizetős volt, de azóta már jó pár újabb játékot is kihoztak, így úgy döntöttek, hogy az Asphalt 5 mostantól minden android felhasználó számára szabadon elérhető. Ez egy nagyon jó döntés volt, mert így sokkal többen tudnak játszani vele és nekem is ez volt az első komolyabb autós játékom a Galaxy S telefonon és mai napig gyakran játszok vele, mert nagyon jól. A játékban sokféle pályán, sokféle módban lehet versenyezni és minden pályán pénzt lehet gyűjteni. A kapott pénzen új autókat tudunk vásárolni és a meglévőket tudjuk fejleszteni. A cél az eltérő pályákon változatos, így pl néhol ki kell ütni 3 ellenfelet, máshol nyerni kell vagy épp el kell kapni az autóversenyzőket. Az irányítás a tel mozgatásával tudjuk elérni, de ez nagyon jóra sikerült, így könnyen meg fogjuk szokni.

Letöltés: Asphalt 5 – Google Play

Az android játékok blogon ha megkeresed az Asphalt 5 játékot, akkor jó néhány plusz képet és egy jó kis videót is találhatsz a játékról.

Drag Racing

A Drag Racing egy gyorsulási versenyes játék, amiben 50 különböző autóval lehet gyorsulni. A játékban többféle mód van és többféle nehézségi szint is. Minél jobban vagyunk és minél több pénzünk van, annál jobb autókat tudunk vásárolni. Én pl az elején egy Clio RS autóval gyorsulgattam és azzal is simán lehet a kezdő szinten nyerni, csak ott ugyebár kevés pénz jár és elég drága egy új autó. Ja a játék elején van egy kis pénzünk és abból kell megvásárolni az első autónkat, majd ha lesz több bővíthetjük a garázst az új gépeknek.

Letöltés: Drag Racing – Google Play