Zuhatag Játékok

A zuhatag játékokban a lepotyogó kövek látványa fantasztikus dolog. Az oldalon rengeteg minőségi zuhatag játékot találsz. Nem csak a hagyományos formákat találod meg, hanem pókhálószerű, vagy éppen hatszögalapú elemekkel felvértezett feladványokkal is találkozhatsz. Forgasd a köveket, gyűjtsd a bónuszokat, hogy adott idő alatt minél több pontod legyen. Leginkább logikai érzékre lesz szükség, ahhoz, hogy sikerre vidd az összes játék, összes pályáját, amiből bizony jó sok van.

Farmos Játékok

Ha azok közé tartozol, akik szeretik az állatokat, mezőgazdaságot vagy csak simán a természetet, akkor a farmos játékok világában bizony megtalálhatod azokat, amikkel el tudod tölteni a fölös idődet. Nincs is jobb, mint kiülni a pajta elég és nézni, ahogy az állatok legelésznek és milliméterenként araszolva növöget a búza a végeláthatatlan földeken. Ha bírod a traktorokat, akkor szintén van egy jó hírek, mert a kertes és farmos játékok között bizony nem kevés olyan van, amiben traktorokat lehet vezetni, sőt ilyen játékot talán még itt az autós játékok oldalán is találhatsz.

Kirakós és Puzzle

Apró, felismerhetetlen darabokból kirakni egy szép képet nem is könnyű feladat, de bárki megpróbálhatja. Kicsiknek és kezdődnek ajánlható a kevés darabszámos kirakós játékok, nagyobbak és profik számára pedig a több száz darabra vágott puzzle játékok. Bármelyiket választva eredményként egy szép képet vagy jelenetet kapsz. Ha szereted a meséket, akkor jó hírem van, ugyanis sokféle Disney szereplős játékból válogathatsz. Van itt minden ami kell, kutya, macska, lovacska és sok egyéb állat is. Autók és vonatok és helyet kapni a sok szép kép között.