Volvo – The Game

Egy 2009-ben megjelent autós játékról van szó, amivel különböző Volvo autókkal lehet versenyezni. A játék ingyen letölthető és szabadon lehet vele játszani. A játék a SimBin Studios AB és a Volvo Cars közös fejlesztése alapján készült. A játékban két pályán lehet versenyezni és öt különböző Volvo autót lehet választani, amik sorba a következők: Volvo C30, Volvo S60, Volvo S40, Volvo 850, Volvo 240 Turbo Group A. A két pálya pedig a Göteborgi Eco Drive Arena és a Kijevben található Chayaka pálya.

Ez csak ízelítő a kínálatból. Ha még több és jobb autós játékok letöltése is elérhető a neten és ezeket megtalálhatod az ajánlott weboldalon.

Ferrari Virtual Race

Egy penge kis autóversenyes játék, amiben Ferrarikkal lehet menni, pontosan három különböző autó van a játékban, 430 Scuderia, 599 Fiorano és 612 Scaglietti. Ez a játék is szintén ingyen letölthető és Windows-os gépre(XP/Vista/7) gond nélkül fel lehet telepíteni. Ami nagy előnye, hogy szép a grafikája és hátrányként csak azt lehet neki felhozni, hogy csupán egy pálya(Mugelo) van a játékban. A játék amúgy rendben van és ajánlott azoknak akik kedvelik az ilyen versenyek, a Ferrari fanoknak meg egyenesen kötelező.

Letöltés a softonic.com oldalon lehetséges.

Road Attack

A Road Attack játék az autós és akció játékok ötvözéséből született, ugyanis itt a pályákon autókkal kell versenyezni és emellett különböző fegyverekkel harcolni is kell velük. A cél mindig az, hogy mi érjünk be elsőként a célba. Ezt úgy is megtehetjük, hogy simán gyorsan megyünk, de általában szükség van arra is, hogy pár ellenfelet kilőjünk. A pályákon érdemes felvenni a bónusz cuccokat, lőszert, páncélt, ilyesmit. Lehet teljes képernyőn és ablak módban is játszani vele, így akár tanulás, chat etc.. mellett is lehet futtatni könnyedén a játékot.

Letöltés a www.bgames.com Road Attack aloldalán lehetséges.

Lost Roads Races

A Lost Roads Races is egy a többihez hasonlóan ingyenesen letölthető autós játék. A játékban nem kevesebb, mint 17 híres versenypályán lehet versenyezni és mindezt 10 különböző GT autóval tehetjük meg. A versenyek elég élethűek és még olyan dolgokat is lehet benne állítani, hogy milyen legyen az aktuális időjárás, valamint, hogy a nap mely szakaszában fussuk a versenyt. A játékban profi módon kell vezetni, mert sok játékkal ellentétben egy kisebb hibát vétve is bukhatjuk az egész versenyt, hiszen ilyen lenne a való életben is.

Lost Roads Races Letöltése ezen a linken lehetséges.

Offroad Racers

Az Offroad Racers a nevéből is adódóan egy igazi terepjárós offroados játék, amiben különböző gépekkel lehet csapatni. Van itt monster truck, rally autó, pickup, buggi és ezek mindenféle vegyes változata. A játék célja faék egyszerű. Győzd le vagy üsd ki az ellenfeleket és legyél te a legjobb, mind a 18 pályán. A játék 70 Mb, tehát elég könnyen és gyorsan letölthető, valamint a gépen se foglal sok helyet. Verseny közben minden fontosabb információt láthatunk a képernyőn, úgy mint a helyezés, hány kör van még, valamint egy jó kis térkép is van az aktuális pályáról. A játékot a Gametop fejlesztette és publikálta, ami elég jó előjel lehet azok számára akik ismerik a cég további játékait, mert ők rosszat nem igen adnak ki a kezük közül.
A fejlesztői oldalon tudod letölteni a játékot és még bónusz képetek is találhatsz ott.